Seuran estemestaruudet ratkottu

14.9.2014

Ponimestaruuden voittajat Elna Arokivi - Moonlight Lady

Varkauden Urheiluratsastajien esteratsastuksen vuoden 2014 seuranmestaruudet on ratkottu! Mestaruutta pääsivät juhlistamaan: Ponimestaruus Elna Arokivi - Moonlight Lady, hopeaa Miila Pulkkinen - Zita van Liedekerkebos. Junnumestaruus: Minttu Markkanen - Vizija II ja hopeaa Nina Matikainen - Kvanta. Sennumestaruus: Laura Paloranta - Vizija II, hopeaa Noora Pyymäki - Kvanta ja pronssia Elina Thil - Belaktrise. Onnittelumme mestareille ja muille mitalisteille! KUVALINKKI galleriassa.

Sunnuntain estekisoissa ratsastettiin yhteensä viisi luokkaa;

Luokka 1 80cm - voiton vei Minttu Markkanen - Vizija II, toinen Elna Arokivi - Moonlight Lady, kolmanneksi sijottui Elina Thil - Belaktrise

Luokka 2 90 cm ensimmäiseksi sijoittui Laura Paloranta - Vizija II, toinen sija Noora Pyymäki - Kvanta.

Luokan 3 70cm voitti myös päivän ehdottomasti parhaiten menestynyt ratsu Vizija II ratsastajanaan Iiris Kauhanen. 2. Sini Pelkonen - Moonlight Lady 3. Saija Koivisto - Herr Zeus 4. Miila Pulkkinen - Ronny

Luokan 4 sijoittuneet Maria Fabritius - Hugon, Ella-Kaisa Tolvanen - Backyard's Arbalett sekä Heini Remes - Backyard's Arbalett

Luokassa 5 sijoittuivat Oona, Ella, Vilma, Roosa, Veera, Kira, Kerttu, Tessa, Lena, Henni, Ronja, Elina ja Essi.

Onnittelemme kaikkia voittajia ja sijoittuneita!! Täydelliset tulokset tämän uutisen liitteenä sekä kilpailu- ja tapahtumakalenterissa.

Parin viikon päästä, 5.10. kisataan seuran koulumestaruuksista. Tervetuloa!