Valtakunnallista Ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskilpailuista upeaa menestystä

1.8.2016

Emmi Purhonen - Aveiro Esteratsastuksen seniorimestarit
 Miila Pulkkinen - Ronny, poniratsukoiden kouluratsastuksen hopeamitalistit.
Ilona Jäntti - Odüssus, poniratsukoiden kouluratsastuksen pronssimitalistit.
Poniratsukoiden koulumitalistit Miila Pulkkinen sekä Ilona Jäntti kera Satu Haukan
Tuuli Torvinen - Bingo II, juniorien kouluratsastuksen hopeamitalistit
Essi Häyrynen - Vulkaano, poniratsukoiden esteratsastuksen pronssimitalistit.
Mitalistit saivat kylmää kyytiä tänäkin vuonna.

Varkauden Ratsastuskeskuksella oppilaineen oli huikea viikonloppu vuoden2016 Valtakunnallisissa ratsastuskouluoppilaiden Mestaruuskilpailuissa 29-31.7. Saavutimme 5 mitalia ja 19 muita palkintosijaa sekä Paras esteratsastuskoulu- palkinnon. Meillä on taitavat oppilaat, hyvät hevoset, loistava opettajat ja mahtava meininki!

Perjantain kouluratsastuksen karsintaluokista Ratsastuskouluoppilaiden valtakunnalisissa mestaruuksissa kymmenen ratsukkoamme selvitti tiensä finaaleihin. Tuloksena lauantaina ratsastetuista finaaleista kolme mitalia eli hieno saavutus!

Poniratsukoissa Miila Pulkkinen - Ronny hopeaa ja Ilona Jäntti - Odussus pronssia. Junnuissa Tuuli Torvinen - Bingo II saavuttivat myös hopeaa.

Sunnuntaina kisattiin esteratsastuksen mestaruuksista. Varkauden Ratsastuskeskuksen oppilaista Emmi Purhonen - Aveiro veivät senioreiden mestaruuden ja poniratsukoissa pronssia saavuttivat Essi Häyrinen - Vulkaano. Mahtavaa menestystä!!!

Kokonaisuutena siis huikea viikonloppu vuoden 2016 Valtakunnallisissa ratsastuskouluoppilaiden Mestaruuskilpailuissa 29-31.7.
Varkauden Ratsastuskeskus oppilaineen saavutti 5 mitalia ja 19 muita palkintosijaa sekä Paras esteratsastuskoulu- palkinnon.

Onnittelumme ratsukoille ja opettajille ja tietty kaikille taustajoukoille!

Samalla iso kiitos kaikille teille jotka mahdollistatte nämä kisat, Satu Haukka perheineen ja oppilaiden tukijoukot erityisesti!!

Kuvia kilpailuista löytyy mimi.kuvat.fi

Toivotamme onnea Powercup finaaleihin Ypäjälle tämän viikon lopulla matkaaville ratsukoillemme Elina Teittinen - Puaro, Miila Pulkkinen - Ronny sekä Enna Kinnunen - Othello IV!