Henna Lankinen - Hercules 7. Hevoshullu Powercup Finaalissa

31.7.2005

Henna Lankinen - Hercules sijoittuivat viikonloppuna 30-31.7. ratsastetussa Hevoshullu Powercup Finaalissa yhteiskilpailun 7. sijalle. Kouluratsastuksessa ratsukon sijoitus oli 10. ja esteratsastuksessa 16. Täydelliset tulokset löydät Lahden Ratsastajien nettisivuilta, joihin on linkki lue lisää - kohdassa.

Henna Lankinen - Hercules sijoittuivat viikonloppuna 30-31.7. ratsastetussa Hevoshullu Powercup Finaalissa yhteiskilpailun 7. sijalle. Kouluratsastuksessa ratsukon sijoitus oli 10. ja esteratsastuksessa 16. Esteillä ratsukolla oli uusinnassa ylivoimaisesti nopein aika, mutta yksi puomin putoaminen toi 4 virhepistettä. Hevoshullu Powercup ponien sarjan voittajaksi ratsasti Piia Tiainen -Dorena, SRS. Paras itäsuomalainen oli viidennksi sijoittunut Tiia Tuovinen -Siilin Hiawatha, SiRa. Henna Lankinen oli siis toiseksi paras itäsuomalainen. Hevosten sarjan voittajaksi ratsasti Amanda Kylmänen - Highlights, ORK. Paras itäsuomalainen oli toiseksi ratsastanut Nella Julkunen - Monti, SiRa.