Emmi Purhonen - Arnes 11. sijalle Hevoshullu Powercup Finaalissa

30.7.2006

VUR:n Emmi Purhonen - Arnes sijoittui hienosti sijalle 11. 49 poniratsukon finaalissa. Emmi oli kouluratsastuksen jälkeen jaetulla 4. sijalla tuloksella 336-62,222%. Esteillä Emmin ja Arneksen sijoitus oli 32. Esteillä Emmi taisteli hienosti, sillä tervetuliais luokassa ratsukko oli saanut hylätyn suorituksen ja nyt tuloksena oli 4-74,39. Viimeisen esteen kielto aiheutti tuon 4 vp. Kouluratsastuksessa Emmi teki loistavan, tasapainoisen suorituksen. Hevoshullu Powercup finaali ratsastettiin 28. - 30.7. Lahdessa Takkulan Ratsastuskeskuksella. Heidi Hyttinen - Coral II, SiRa sijoittui upeasti toiseksi ponien finaalissa. Heidi Hyttinen oli koulussa 11. ja esteillä 2. Ponien sarjan voittaja Laura Naaranoja -Nantane M, KAKE sai samat sijalukupisteet 13, mutta hänen parempi kouluratsastussijoitus takasi hänelle voiton. Siilinjärven ratsastajilla oli hieno menestys kokonaiskilpailuissa, sillä Saila Marin -Siilin Veera oli neljäs ja Tiia Tuovinen -Siilin Hiawatha oli viides. Itä-Suomen menestystä täydensi hevosten sarjassa 9. sijan Maiju Nuutinen -Ingars, JOR. Ponien sarjan voittoon ratsasti Laura Naaranoja -Nantane M, KAKE ja hevosten sarjan ylivoimaiseen voittoon ratsasti Hanna Launonen -Dalija, JRS. Kouluratsastuohjelmana ratsastettiin Helppo B:0. Koulun jälkeen Saila Marin - Siilin Veera oli 2. tuloksella 343-63,519%. VUR:n Emmi Purhonen - Arnes oli jaetulla 4. sijalla tuloksella 336-62,222%, PKUR:n Elisa Mutanen - Rumm oli 7. sijalla pistein 334-61,852%, Heidi Hyttinen - Coral II oli 11. 328-60,741% ja Tiia Tuovinen - Siilin Hiawatha 17. tuloksella 321-59,444%. Hevossarjassa paras itäsuomalainen oli 11. sijalla ollut Maiju Nuutinen - Ingars, JOR 310-57,407%. Esteratsastusluokka oli SiRa:n juhlaa, sillä kaksoisvoittoon ratsastivat Tiia Tuovinen - Siilin Hiawatha 0/0-31,34 ja Heidi Hyttinen -Coral II 0/0-32,48. Hevosten esteillä paras itäsuomalainen oli 8. Maiju Nuutinen - Ingars, JOR Täydelliset tulokset löydät Kipasa ko. kilpailun kohdalta sekä yhteiskilpailun tulokset Lahden Ratsastajien nettisivuilta www.lahdenratsastajat.fi