Mitaleja ja mainetta VUR:lle Tuntsareissa

6.8.2007

Tuntiratsastajien mestaruuskilpailussa tuli hieno menestys VUR:n ratsukoille sekä myös huutosakille. Henna Lankisen suoritukset ovat vertaansa vailla, sillä hän voitti kultaa junioreiden kouluratsastuksessa Kustilla ylivoimaisella tuloksella 364-67,407% sekä Nenalla sai pronssimitalin junioreiden esteillä. Onnea vielä kerran tuplamitalistille! Assi Penttinen Kertulla sai ponien esteillä pronssimitalin upeasti. Anni-Stiina Räsänen voitti luokan Kustilla, mutta Sulo oli valittu hänen mestaruusponiksi, joten mitali ei vielä matkannut kotiin. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla Tiitun revanssia ensi vuonna. Silti hienot onnittelut luokkavoitosta! Ponien estemestaruusluokassa tuli muitakin hienoja sijoituksia, Milja ja Hercules olivat sijalla 5 ja Anni Torvinen Monalla sijalla 6. Junioreiden kouluratsastuksessa Elsa Roponen Muumilla oli sijalla 4. Senioreiden esteillä Jennika Holopainen Ka-Ina olivat luokassa 3. ( jaettu kahteen osaan ) ja mestaruuksissa ilmeisesti 6. Huutosakki huusi itselleen huutosakki-kilpailin voiton. Porukkaa odottaa liput Glitnir International Horse Show-tapahtumaan. Varkauden Ratsastuskeskus palkittiin hyvin menestyneenä eli parhaana ratsastuskouluna. ONNEA KAIKILLE JA TSEMPPIÄ JATKOON!