Elina Anttikoski - Nena voitti kultaa junioreiden esteillä

10.8.2008

Elina Anttikoski-Nena ratsasti kultaa junioreiden esteillä viikonloppuna Tuntiratsastajien mestaruuskilpailuissa Lahden Messilässä. Elina sai jännittää kultamitaliaan pitkään, sillä hänen lähtövuoronsa oli kilpailun alussa yli 80 lähtijän luokassa. Elina Anttikoski osallistui ensimmäistä kertaa Tuntiratsastajien mestaruuksiin ja heti hienosti tuloksena kultamitali. Elina Mäkilä-Nena sijoittui hienosti sijalle 4. samassa luokassa. Poniratsasatajien estemestaruudessa Assi Penttinen - Zita van Liedekerkebos oli 4. Pronssitila jäi vain 0,06 sekunnin päähän. Laura Ylönen - Odüssus oli samassa luokasssa sijalla 10. Kilpailujen paras ratsastuskoulu ja paras kouluratsastuskoulu oli Siilin Ratsastuskesksus ja paras esteratsastuskoulu oli Laaksolan Ratsutila.