Vapaaehtoispassi ajalla 1.3.-1.9.2012

8.3.2012

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaa ja ”leimaa passisi” ajalla 1.3.–1.9.2012. Kaikkiin seuran/tallin järjestämiin tapahtumiin osallistuminen talkoolaisena kerryttää vuonna 2012 seura-aktiivisuuspisteitä. Pisteitä saa yhden per tapahtuma/tilaisuus. Vapaaehtoinen saa yhden (1) pisteen jokaisesta suorittamastaan tehtävästä. Pisteitä saa samasta työtehtävästä vain kerran, toisin sanoen passiin kirjattavien tehtävien pitää olla erilaisia Luvassa huippupalkintoja niin vapaaehtoisille kuin seuroille ja talleillekin! VUR:n vapaaehtoiset palkitaan seuran pikkujouluissa! Kaikki passinsa palauttaneet vapaaehtoiset saavat myös kunniakirjan. Lue lisää oheisesta tiedotteesta ja katso passin malli. Passit ovat saatavilla ensimmäisen kerran 11.3.2012 koulukisojen kanttiinista ja siellä ne myös leimataan ja halutessanne voitte myös säilyttää ne siellä.

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaa ja ”leimaa passisi” ajalla 1.3.–1.9.2012.

 

Kaikkiin seuran/tallin järjestämiin tapahtumiin osallistuminen talkoolaisena kerryttää vuonna 2012 seura-aktiivisuuspisteitä. Pisteitä saa yhden per tapahtuma/tilaisuus. Kaikki tapahtumat/retket jne, jotka järjestetään seuran/tallin nimissä tai niissä saatua osaamista voidaan hyödyntää yhteisesti seuran/tallin toiminnassa, kerryttävät pisteitä.

 

Vapaaehtoinen saa yhden (1) pisteen jokaisesta suorittamastaan tehtävästä.

Osallistuja kirjaa omaan passiinsa tehtävät ja pyytää kuittausta seuran/tallin edustajalta

 

Pisteitä saa samasta työtehtävästä vain kerran, toisin sanoen passiin kirjattavien tehtävien pitää olla erilaisia. Passin allekirjoittava seuran/tallin edustaja tarkistaa tehtävien erilaisuuden, kun hän kuittaa suoritukset.

 

Luvassa huippupalkintoja niin vapaaehtoisille kuin seuroille ja talleillekin!

VUR:n vapaaehtoiset palkitaan seuran pikkujouluissa!

Kaikki passinsa palauttaneet vapaaehtoiset saavat myös kunniakirjan.

 

Lue lisää oheisesta tiedotteesta ja katso passin malli.

 

Passit ovat saatavilla ensimmäisen kerran 11.3.2012 koulukisojen kanttiinista ja siellä ne myös leimataan ja halutessanne voitte myös säilyttää ne siellä.