Mitaleita ja sijoituksia Itä-Suomen aluehallimestaruuksista!

Kouluratsastuksen Itä-Suomen hallimestaruuksien senioreiden pronssimitali Elina Anttikoski - Revanss (Kuva Elina A:n Instgram)
Esteratsastuksen Itä-Suomen hallimestaruuksien lapsiratsastajien kultamitalisti Essi Karvinen -Othello IV sekä pronssimitalisti Emma Laukkarinen - Avants (Kuva: Mimi)
VUR:n Assi Penttinen Seniorimestaruuksien 110cm:n radalla.
Kuva: Aiino
VUR:n Assi Penttinen Seniorimestaruuksien 110cm:n radalla. Kuva: Aiino
80cm:n luokan kolmas Ilona Jäntti - Kvanta

Viikonloppuna kisattiin alueen hallimestaruuksista. Lauantaina Siilinjärvellä senioreiden kouluratsastuksen pronssimitalille ratsasti VUR:n Elina Anttikoski hevosellaan Revanss vaativa B luokassa. Sunnuntaina oli vuorossa esteet Kimmon Tallilla. VUR:n Essi Karvinen voitti lapsiratsastajien mestaruuden Othello IV:n kanssa 90cm:n radalla. Samassa kategoriassa Emma Laukkarinen - Avants saavuttivat pronssimitalin. Onnittelumme mitalisteille muille sijoittuneille sekä hyvän radan tehneille!

VUR:n Elina Anttikoski saavutti  lauantaina 21.4. Itä-Suomen aluehallimestaruuksissa senioreiden kouluratsastuksen pronssimitalin hevosellaan Revanss. Kilpailu käytiin Siilinjärvellä Va B tasolla.
Onnea Elina mitalista ja tsemppiä nyt alkaneeseen kisakauteen!

Sunnuntaina 22.4. kisattiin Kimmon Tallilla Itä-Suomen hallialuemestaruuksista.
Ratsukkomme Ilona Jäntti - Kvanta  sijoittuivat 80cm luokassa sijalle 3.
Lapsiratsastajien kultaa voitti Ess Karvinen - Othello IV 90cm tasolla ja Emma Laukkarinen & Avants saivat pronssia.
Kira Korhonen  & Vulkaano olivat ponimestaruudessa sijalla 4.
Enna Kinnunen  debytoi Avantsin kanssa metrin junnumestaruusluokassa 4vp:llä.

Päivän pääluokassa 110cm:n esteillä edusti VURria Assi Penttinen hevosellaan Karapelli. Puhtaalla perusradalla, mutta uusinnan virheillä sijoitus oli hienosti kuudes! Tästä on hyvä jatkaa kautta!