Kinkkumestarit selvillä

7.12.2014

Sunnuntaina seuran kinkkuesteratsastuskisoissa kinkun joulupöytäänsä joululaulujen siivittäminä voittivat Miila Pulkkinen, Assi Penttinen sekä Siiri Pelkonen. Hauskaa Joulua tytöt!! Täydelliset tulokset löytyvät tämän uutisen liitteenä sekä Kilpailu- ja tapahtumakalenterista.

Luokan 1 80 cm voiton vei ratsukko Miila Pulkkinen - Ronny, toiseksi sijoittuivat Ilona Jäntti - Vulkaano.

Päivän pääluokan luokan 2 90cm voittivat Assi Penttinen - Othello IV ja toiselle sijalle ratsukko Minttu Markkanen - Vizija II.

Luokan 3 70cm ensimmäiseksi sijoittuivat Siiri Pelkonen - Moonlight Lady. Muut sijoittuneet tässä luokassa Mari Keinänen - Cezarius, Sini Pelkonen - Kvanta sekä Saija Koivisto - Herr Zeus.

Luokan 4 sijoittuneet puhtaalla radalla palkittiin joulusuklaalla: Enna Kinnunen - Virtuaal, Lena Janhunen - Odüssus, Tuuli Torvinen - Virtuaal sekä Veera Aali - Eeros.

Myös luokassa viisi jaossa oli joulusuklaata. Puhtaan radan ja siten sijoituksen ratsastivat: Kerttu Sormunen - Odüssus, Tessa Keinänen -  Cezarius, Anniina Teittinen - Backyard's Arbalett, Essi Karvinen - Odüssus, Oona Kuoksa - Hugon, Veera Savolainen - Vulkaano, Sara Tirkkonen - Cezarius sekä Elina Kankkunen - Backyard's Arbalett.

Onnittelemme kaikki voittaneita ja sijoittuneita!!

Kiitos kaikille - tekijöille, kisaajille ja yleisölle kivoista kisoista!

Ensi lauantaina vietetään seuran ja Varkauden Ratsastuskeskuksen yhteisiä pikkujouluja Warkaus Salin aularavintola Tempossa, toivottavasti olette kaikki ilmoittautuneet mukaan!!