Kysely lasten ja nuorten ratsastusharrastuksen kustannuksista Suomessa

14.10.2012

Mitä liikunta maksaa -kysely lasten ja nuorten harrastamisesta Suomen Ratsastajainliitto selvittää syksyn 2012 aikana lasten ja nuorten ratsastusharrastuksen kustannuksia Suomessa. Työ on osa laajaa tiedonhankintaa, jossa on mukana vuoden 2012 aikana 7 eri lajiliittoa. Toivomme mahdollisimman runsasta osannottoa kyselyyn, johon löytyy linkki otsikkoa klikkaamalla!

Mitä liikunta maksaa? Ota osaa kyselyyn ja vaikuta!

Suomen Ratsastajainliitto selvittää syksyn 2012 aikana lasten ja nuorten ratsastusharrastuksen kustannuksia Suomessa. Työ on jatkoa edellisen kerran noin kymmenen vuotta sitten tapahtuneelle tiedonkeruulle ja tavoitteena on selvittää mm. harrastuksen kokonaiskustannukset, kustannusten koostumus, kustannuskehitys ja käytetyt keinot harrastuskustannusten alentamiseen sekä kerätyn tiedon avulla kehittää ratsastustoimintaa. Työ on osa laajaa tiedonhankintaa, missä on mukana vuoden 2012 aikana 7 eri lajiliittoa.

Työn toteutuksesta vastaa tutkija Kari Puronaho yhdessä Sport Business School Finlandin (http://www.sportbusinessschoolfinland.com) kanssa ja työtä resursoi opetus- ja kulttuuriministeriö. Toivottavasti mahdollisimman moni auttaa tässä tiedonkeruussa vastaamalla saamansa Webropol -linkin välityksellä kyselyyn. Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan lippuja vuoden 2013 Apassionata-näytökseen.LINKKI: http://www.webropolsurveys.com/S/CA0277B42D092CC3.par